Mors Fede Ferie – med badebussen til Italien

 i Freebies

Endelig Sommerferie. Ferien i år går til en campingplads i Italien. Jeg har booket 6 pladser på badebussen og et mobilhome ved Lidoen. Det er en relativ billig måde at komme på ferie, når man er en familie på 6. Selve turen tager kun 24 timer i bus. Vi har taget turen før og med lidt god planlægning, er det slet ikke nogen dårlig rejseform.

Om bord på bussen finder du primært børnefamilier. Så der er ingen pensionister at tage hensyn til. Udover nogle flinke og tålmodige chauffører, er der en utrolig serviceminded busstewardesse der sørger for, at alle gæster har det godt og at vi hverken mangler mad og drikke.

24 timer er lang tid for børnene at sidde stille. Jeg har derfor lavet en rejsetaske til hver af pigerne og planlagt nogle forskellige spil. Her kan du se hvad jeg har fundet på at komme i rejsetaskerne.

Store-pigers-taske

 

rejsetaske-til-de-mindste

Ipads, bøger og blade er altid gode at have i rejsetasken, men mine piger kan godt blive lidt køresyge, af at sidde og læse eller kigge ned i deres Ipads, for længe ad gangen. Nu hvor min mand og jeg har hænderne frie, er der rig mulighed for at lege med ungerne.

Alle de spil jeg har lavet, er så nemme at have med i baggagen, uanset om man kører med bus, bil eller skal med fly. De fylder ingenting. Jeg har fundet nogle klipbords og magnet ark i Tiger, som vi kan sætte spillene på. Så smutter de ikke for os, når vi sidder i bussen. Jeg har på www.bakerross.dk fundet selvklæbende magnetisk tape. Alle ark har jeg printet ud på min printer, lamineret dem og klistret magnettape bag på. Hvis du bruger en whiteboard tusch, så kan arkene bruges igen og igen.

på-tur-i-bussen

Pigerne synes at det var rigtig god underholdning og en god adspredelse når tiden blev lidt lang. Jeg tror at jeg vil have spillende liggende fast i bilen. De bliver tit utålmodige også på de mindre ture:)

Skal du også på ferie eller på langfart og synes du det her kunne være lige noget for dine børn, så kan du downloade dem helt gratis, ved at klikke på dette link: spil til turen

Er du nysgerrig efter at se flere billeder fra vores dejlige ferie, så tag et kig på Instagram under kullegaard.

Rigtig god tur.

Seneste indlæg

Skriv en kommentar

0