Indianer Fødselsdag

 i Fødselsdag

Indianer fødselsdag er altid et hit til en børnefødselsdag, specielt for de yngre børn. Efter at vi er kommet igennem prinsesse stadiet, er vi nu gået over til, at indianere er ret seje. Sofie har stort set ikke talt om andet, og jeg synes at det er en rigtig god temafest for de 6-7 årige. Nu er jeg efterhånden ret rutineret i at holde indianerfest, og ved hvad børnene kan lide at lege.

Jeg har tidligere holdt denne fødselsdag i en skov tæt på vores hjem, men denne gang skal festen holdes i vores egen have. Jeg er som sædvanlig gået all-in og får overbevist resten af familien om, at vi sagtens kan lave en ægte indianerlejr. Alle bliver inddraget og jeg får hurtigt uddelegeret alle opgaver.

Min mand Claus bliver virkelig sat på en prøve, da jeg bestiller både en træhest og en Tippi. Jeg skal skynde mig at sige, at det er en kæmpe opgave for manden med 10 tommelfingre. Det gode er, at kan vi lave det, så kan du bestemt også.  Jeg giver derfor min mand arbejdsro, og inden længe har han bygget (noget der ligner) en hest og sat pæle i jorden til en Tippi. Alt imens er pigerne i gang med at male de papkasser, jeg har haft med hjem fra arbejde, som senere skal blive til vores Totempæl. Inden vi får set os om, har vi forvandlet haven til en ægte indianer lejr.

Invitationerne har jeg lavet sammen med Sofie, og de blev virkelig gode. Sofie har selv fundet på at sætte fjer og perler på invitationerne. En ekstra lille indianer detalje.

blogindlaeg-1

Da alle børnene ankom, pyntede vi dem så de lignede indianere. De blev ikke kun malet i hovedet og fik fjer i håret, de fik også hver især et indianer navn. Jeg tror allerede festen toppede der. Børnene synes at det var mega fedt at få et indianernavn, som jeg vel og mærke sad og fandt på dagen inden. Nu var de klar til at komme rundt i lejren, der bød på mange forskellige aktiviteter. Vi havde selvfølgelig bål, hvor vi lavede snobrød og skumfidusser. I Tippien lavede vi drømmefangere og længere nede i lejren kunne børnene male på sten. Vi dystede med at fange hesten med lasso, alias hulahopringe, og kaste bolde på totempælen.

blogindlaeg-2

Vi havde en rigtig dejlig eftermiddag. Alle børn blev hentet – fyldt op med nye indtryk og en pose med sjove indianer ting. Ikke at forglemme, fik de deres helt eget indianernavn og jeg kan høre at det stadigvæk hænger ved:)

Du kan downloade hele indianerpakken i shoppen. Her er en vejledning til hvordan du laver de forskellige ting og planlægger aktiviteterne. Invitationer, indianernavne og små tags er lige til at printe ud. Det er nemt og hurtigt og du sparer mange timer i forberedelse.

Ug Ug – rigtig god fornøjelse.

Hilsen Moder Høvding

Seneste indlæg
Showing 2 comments
 • Charlotte
  Svar

  Hej Tanja sikker nogle dejlige stemnings billeder, det ser super hyggeligt ud. Sikke et arbejde du har lagt i det, jeg har en datter der bliver 10 og vil holde ulve party men tror jeg vil se om jeg ikk kan sælge indianer festen til hende 😉

  • Tanja Kullegaard
   Svar

   Hej Charlotte
   Tusind tak:) 10 år er stort. Min ene datter bliver også 10 år, her lige om lidt. Vi er stadigvæk i forhandling, men lige nu er ønsket en mexicansk tema fødselsdag. Indianer temaet er og forbliver altid et hit. Jeg har indtil videre holdt det for alle mine 3 piger. Det er hyggeligt, der er plads til kreativitet og masser af sjov leg. Uanset hvad I bliver enige om:) -så ønsker jeg jer en fantastik 10 års fødselsdag.

Skriv en kommentar

0