Julekalender Tags

 i Freebies

1. december er lige om hjørnet og mine piger har alle hængt deres sokker op. Vi elsker julen herhjemme. Jeg har været lidt spændt på, om mine 2 store piger ville hænge deres sok op, netop nu hvor de er blevet så store. Men de hænger trofast ved siden af deres 2 små søskendes.

Jeg bliver varm om hjertet at ”julemagien” får lov til at vare ved lidt endnu. Vi har dog lavet den aftale med de store, at for at få lidt i sokken hver dag, så skal man “tro” på nisser. Det er altså ikke så godt at sige –tak mor- hver morgen. Sofie og Josefine tror stadig helt og holdent på, at vores 2 nisser Fjumregøj og Skumfidus bor på vores loft, i hele december måned.

Lige så fantastisk som jeg synes det er, at alle ”tror på nisser” ligeså overrasket bliver jeg hvert år, at det er 24×4 pakker der skal købes ind til. Det er faktisk temmelig mange pakker. Det er jo ikke bare det at finde på og købe dem. Jeg skal også holde styr på, hvem skal have hvad og hvornår. Pakkerne skal også helst have nogenlunde samme størrelse – for at bevare søskende kærligheden:)

I år er jeg klar. Jeg er aldrig helt kommet i mål de sidste 13 år, men i år er jeg klar. Alle pakkerne er indkøbt, inden december overhovedet starter, og jeg har lavet små tags til pakkerne, som passer til hvert barn. Du kan downloade dem helt gratis i shoppen, hvis du har samme udfordringer som jeg:) Nu håber jeg at min mand kan finde rundt i det, og være med til at få lagt noget i sokkerne hver aften. Jeg ved ikke om du kender det med, at man vågner med et sæt kl. 4 om morgenen, fordi man har glemt at komme noget i sokken – og man vil så nødig skuffe de små pus. I år skal være anerledes. Jeg har forberedt mig godt, og er egentlig ret stolt af mig selv, at jeg har nået det.tagsbilledeNu glæder jeg mig til at høre de små fødder om morgenen løbe hen til sokkerne. Krydser lidt fingre for at vores den yngste, lidt frække Josefine på 3 år, ikke åbner alle de andres pakker. Julen bringer rigtig mange glæder og en lille smule stress/panik.

Download helt gratis kalender tags i shoppen.

Rigtig glædelig jul.

Recommended Posts

Skriv en kommentar

0