Mal selv jule Til og Fra kort

 i Freebies

Mal selv jule Til og Fra kort i mens I venter på juleaften.

Vi er endelig blevet færdige med at pakke alle vores julegaver ind. Jeg har lavet de her Til og Fra kort til mine yngste piger. De maler og pynter dem med glimmer, alt imens jeg pakker alle gaverne ind. De gør sig virkelig umage, og pigerne har helt styr på, hvem skal have hvilket Til og Fra kort.

Jeg er faktisk ikke så vild med at pakke gaver ind. Min tålmodighed rækker bare heller ikke til at stå i kø og vente på, at gaverne bliver pakket ind i diverse butikker. Så der er ikke andet for end at jeg må gøre det selv. Normalt når jeg går i gang med at pakke gaver ind –ja så vil de yngste rigtige gerne hjælpe til. Det er bare sjældent at jeg synes det går efter planen. Mine piger bobler af energi og kan være lidt svære at holde styr på. Lige pludselig så er der én der løber med gavebåndet, imens den anden sidder og klipper gavepapiret i bitte små stykker. Så er der én af pigerne der bliver sur over, at den anden må holde tapen osv. Nogen gange bliver tingene ikke helt så hyggelige, som jeg havde planlagt det oppe i mit hoved.

I år er det gået helt vildt godt og jeg kan varmt anbefale denne her taktik. Pigerne har siddet fuldstændig fordybet i at male Til og Fra kort, med en hel del glimmer spredt udover det hele. Det var smadder hyggeligt. Nu glæder de sig til at sidde med deres nissehuer på juleaften og dele gaver ud fra under træet. Selvom vores den yngste lille Josefine på 3 år ikke kan læse endnu, så har hun helt styr på, hvilken pakke er til hvem.

Mangler du stadig at pakke de sidste gaver ind, så kan du downloade mine jule Til og Fra kort helt gratis. Så er du garanteret en hyggestund med ungerne midt i juletravlheden.

Rigtig glædelig jul.

Recommended Posts

Skriv en kommentar

0