Teen Sleepover

 i Fødselsdag

Vil din teenager gerne fejre sin fødselsdag med en sleepover? – så kan du finde inspiration her, til hvordan du kan gøre den ekstra hyggelig. Det er ikke nemt når man bliver teenager, hvor mor og far helst ikke skal blande sig i noget som helst, udover at servere lækkert mad og drikke. Jeg kunne nu alligevel ikke helt dy mig for at lave en lille overraskelse til pigerne… og så endda uden at Karoline vidste besked. Det var med livet som indsats, for man ved aldrig om man slipper levende fra det, specielt nu hvor jeg som mor er pinlig hele tiden:)

Alt hvad du ser her i mit blogindlæg ligger klar i shoppen lige til at downloade.

Invitationen

Jeg blev bestilt til at lave en invitation, og fik meget strikse instrukser omkring farvevalget og layoutet. Jeg synes faktisk at resultatet blev ret godt. Vores invitation kom til at se sådan her ud. Det er godt at jeg er på Pinterest og kan hente lidt inspiration.

Print invitationen ud, og klip den ud. Fold den og lim den i kanten, så den får en “lomme”. Puden og dynen hvorpå teksten står, ligger klar i en Word fil, så du selv kan skrive lige den tekst der passer til netop jeres arrangement.

På dagen

På selve dagen havde jeg listet mig ind på Karolines værelse og stilt en masse ting klar. Nu var det op til pigerne selv, at bestemme om de vil gøre brug af alle tingene eller om de selv fandt på noget. Jeg kan allerede nu afsløre at alt blev taget i brug. Der blev grint, råbt, snakket, grint noget mere og indimellem kom der nogle rigtige høje pige hvin – og først ud på den lyse morgen var der ro inde fra værelset.

Jeg ved af rigtig god erfaring, at voksne har ingen adgang til teenageværeslet. Jeg kan måske godt gå hen og være den lidt irriterende mor der kommer lidt i utide og banker på og spørger om de er tørstige eller om de mangler lidt mad osv. Det skulle være anerledes på denne aften. Derfor havde jeg lavet forskellige skilte, ligesom forstyr ikke skilte, til at hænge uden på døren. Det var et hit, og pigerne var da heller ikke længe om at tage dem i brug.

Pigerne er nået en alder hvor de er meget bevidste omkring deres udseende, derfor havde jeg lavet alt med et tvist af wellness. Skønhed kommer indefra – er der nogen der siger, så selvfølgelig stod der skønhedsdrikke klar.

I 2 store glas havde jeg lavet henholdsvis en skønhedskur og en til skønne fødder. Skønhedskuren bestod bl.a. ansigtsmasker, makeup, neglelak og cremer. Du kan komme lige præcis det i, som du synes passer til din datter og hendes gæster. Det er kun fantasien der sætter grænser.

I glasset “til skønne fødder” var der selvfølgelig fodsalt til et lækkert fodbad, hæl fil og cremer til at smøre fødderne ind i bagefter. Husk at ligge håndklæder, svampe og alt andet frem som de kan få brug for. Så slipper du for, at der er en masse der går i dine skabe.

Underholdning

“Mor vi gider sku´ da ikke at have noget underholdning” – men man skal aldrig sige aldrig. Jeg var ikke så meget i tvivl om, at makeup og fodbad ville falde i rimelig god smag. Men nu kender jeg min datter så godt til at vide, at hun altid selv har lidt fis for. Jeg ved ikke om du kender den med “vil du helst…. eller vil du hellere”? Jeg giver dig et eksempel: Vil du helst være grim og rig eller smuk og fattig? – sådan et glas havde jeg fyldt med alle mulige skøre spørgsmål. Det er en sjov måde at komme omkring en masse emner, og til når snakken går lidt i stå. Ligeså platte som pigerne synes de var, ligeså mange grin gav svarene.

Snapchat hitter big time og der bliver taget selfies som aldrig før. Så selvfølgelig havde jeg købt ind til at der kunne blive taget selfies med mobilen. Jeg var så heldig at finde de her i Netto, til billige penge.

Til sidst havde jeg lavet “pilen peger på” – bare med neglelak. Jeg havde købt de masse forskellige farver neglelak, hvis nu det blev for svært at vælge imellem farverne, ja så kunne de da lige dreje med pilen:)

Jeg havde ud af kraftigt pap skåret en cirkel og en pil. Printet layoutet ud og limet det på. Pilen sidder blot fast med en split pin. Du må endelig ikke sætte den på for stramt, for ellers kan pilen ikke dreje rundt.

Det var hvad jeg havde valgt at lave til min teenager. Alt ligger klar til dig i shoppen -lige til at printe ud.

Du kan også prøve at tage et kig på ” En kulinarisk jordomrejse“, en temafødselsdag der også er rigtig sjov for teenagers.

Recommended Posts

Skriv en kommentar

0