Julefrokost

 i Fødselsdag

Super sjov underholdning til klassens julefrokost eller hvis du skal holde en jule fødselsdag. I pakken her finder du en invitation, en menu og en julequiz til børn fra 9 år. Yngre børn kan også deltage med lidt hjælp fra en voksen. Det hele ligger klar i shoppen til at blive downloadet.

Hvert år op til jul holder jeg julefrokost for mine pigers klasser. Det er nærmest blevet til en tradition og jeg inviterer hele klassen hjem til os privat. Jeg får altid lov til at stå for underholdningen og denne her julequiz er virkelig et hit. Jeg giver dig garanti på, at det er super underholdning. Dette kan jeg sige efter at have testet den af, på begge mine pigers klasser med stor succes.

Invitationen

Når man skal arrangere noget for en klasse, er det altid godt at uddelegere nogle af opgaverne. Derfor sender jeg sammen med invitationen også jule menuen. Hvert barn skal nu tilmelde sig samt vælge én af retterne fra menuen, som de vil tage med til julebordet.

Invitation og menu finder du som Word Dokument. Her har du mulighed for at indsætte din egen tekst. Du kan også vælge at bruge min invitation med tekst og blot skrive dato, tidspunkt og hvor julefrokosten skal holdes. Hvis du synes at det er lidt bøvlet, så hjælper jeg dig gerne med det. Du skal blot skrive til mig på mail og meget gerne med 3 dages varsel 🙂

Julequiz

Når julemaden er indtaget, er det tid til at julequizze. Quizzen er meget simpel og består af 3 kategorier:

JUL DET COOL – består af jule spørgsmål og små jule opgaver.

KLOGE ÅGE – består af opgaver hvor holdene skal være hurtige og smart tænkende.

DET FOR SJOVT – består af en blanding af gæt og grimasser, tegn og gæt og syng en sang.

Der er i alt 26 sjove opgaver – alle med et twist af jul. Jeg har lavet en lille vejledning med en tjekliste, til hvad du skal bruge, så det er nemt og lige til at planlægge.

Her er et udklip af nogle af de ting du skal bruge til quizzen. Mange af tingene har du sikkert allerede i huset, så du skal ikke ud og købe en masse ting. Det du ikke har liggende, er der helt sikkert en anden forældre der har, som kan lånes på dagen.

Kort fortalt.

Du deler børnene ind i hold. Helst ikke for store hold. De skal nu på skift vælge en kategori. Der er kun 1 kategori hvor det er spørgsmål. Her er det holdet der har valgt kategorien, der får lov til at svare. I alle andre kategorier dyster holdene mod hinanden.

Du kan enten vælge at bruge pointtavlen eller du kan gøre som jeg plejer at gøre, at bruge slik. Jeg giver hvert hold en stor glasskål og det hold der vinder en dyst, får lov at vælge det antal stykker slik, som de er på holdet. Vi slutter nemlig altid aften af med, at se et afsnit af julekalenderen. Her nyder de aftens velfortjente gevinster.

Det hele ligger i shoppen til dig, klar til at blive downloadet og printet til når du har tid.

Jeg ønsker jer en fantastisk julefrokost.

Jeg kan også varmt anbefale at bruge “Det perfekte minut” som underholdning.

Recommended Posts

Skriv en kommentar

0