Bus og Camping til skønne Bibione

 i Freebies

Er du vild med sydens sol, børnevenlig camping tæt på hyggelig by og hvide sandstrande – men du orker bare ikke at køre selv? Så læs videre her…

Igen i år havde vi booket vores ferie til Italien igennem et rejseselskab der tilbyder bus og camping. Og ja, det tager måske lidt længere tid at komme frem til feriestedet, men jeg vil godt lige skynde mig at liste et par fordele, inden du tænker at vi er bindegale:

 • Ferien starter i det øjeblik du stiger om bord på bussen. Ingen stress over trafik/køer på motorvejen og I er stadigvæk godt gift når I kommer frem:)
 • Du kan købe mad og drikkevare i bussen og så er der et toilet ombord – stor fordel med små børn der bare ikke kan holde sig.
 • Du har frie hænder til at hygge med ungerne, spille spil og se film sammen. Du kan finde nogle forslag til spil på turen her.
 • Du møder andre søde familier du kan hyggesnakke med på vejen – det gjorde vi i hvert fald.
 • Det bedste af det hele er, at vi som en stor familie med 4 børn kan komme på ferie for ca. 3000 kr. pr. person midt i sommerferien (bus + camping)

Ok, jeg viser dig lige nogle billeder fra vores bustur. Alle billeder er taget med min mobil, eftersom jeg ikke havde fået mit kamera med – så kvaliteten er knap så god.

Camping Trident Resident

Der hvor bussen havde sit stop i Bibione var ved et lejlighedskompleks. Det er ikke lige os. Derfor havde vi fået rejseselskabet til at finde os en hyggelig campingplads helt ned til stranden, der stadigvæk lå tæt på by. Så da vi stod af bussen, blev vi hentet af en taxi. Super nemt. 3 km eller 15 min. senere ankom vi til Camping Trident Resident. En hyggelig og mellemstor campingplads, der rummer lige præcis det vi godt kan lide.

Til vores mobilhome, som bestod af 2 værelser, 2 badeværelser og 1 opholdsstue/køkken, tilhørte der også en cykel, en grill og vores helt egne parasol og strandstole nede på stranden. Genialt.

Derudover bød campingpladsen på et lækkert pool område, afslapnings-område, tennis og legeplads samt en masse forskellige aktiviteter arrangeret af campingpladsens medarbejdere.

Bibione og Bibione Pineda

Selve området udenfor campingpladsen byder på lidt af hvert alt efter hvad man er til. Der er en 4-5 km lang strandpromenade lige uden for hoveddøren, hvor man både kan gå eller cykle sig en hyggelig tur. Og så er der en super lækker børnevenlig strand så langt øjet rækker.

Vi kan godt lide, at der er lidt by i nærheden af campingpladsen. Specielt fordi vi ikke har bil med, må alt gerne være indenfor gå afstand. En del campingpladser ligger lidt øde og der får vi altså lidt campingkuller. 10 min gå gang fra vores campingplads ligger Bibione Pineda centrum. En hyggelig turistby hvor du finder restauranter, shopping, minigolf og de lækreste isboder.

Er du til en lidt større by – ja så ligger Bibione centrum blot 3 km fra campingpladsen. Vi gik både frem og tilbage med ungerne langs strandpromenaden og det tog os ca. 50 min. Det skal lige siges, at vi havde vores tro følgesvend (trækvogn) med til Josefine. Du kan også vælge at hoppe på bussen som går hver time lige udenfor hoveddøren. Det koster ca. 1,30 Euro pr. person. Det er nemt og tager ingen tid.

Vi havde en rigtig dejlig ferie, og jeg kan varmt anbefale denne rejseform. Specielt hvis I rejser med teenagere der gerne vil have en god veninde eller kæreste med på ferie. Her er I ikke begrænset på antal sæder i bilen. Der er altid en ekstra plads i bussen.

Det eneste råd jeg vil give med på vejen er, at det er en god idé at kontakte campingpladsen og aftale check-in og ud tidspunkter, for det er ikke sikkert at bussens ankomst passer med check-in/ud på stedet.

Er du nysgerrig på flere informationer eller har spørgsmål til rejseformen så smid mig en mail. Jeg skal nok svare dig hurtigt – også selv om at jeg er startet arbejde igen efter 3 ugers ferie og føler mig fuldstændig kørt over når jeg kommer hjem.  Jeg kunne godt have brugt en ekstra uge – men hvem ku´ ikke det 🙂

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Helene
  Svar

  Hejsa

  Vi er en familie på 4, som overvejer samme feriekoncept i år 🙂 Det ser skønt ud, og har en mand som er ked af at køre langt selv (forståeligt nok). Var det “badebussen” I var med, og bookede i gennem “friferie.dk? 🙂

  Mvh. Helene

  • Tanja Kullegaard
   Svar

   Hej Helene
   Vi har alle gange booket igennem Friferie. Og kan varmt anbefale det. Ja det tager måske lidt længere tid, at komme frem til sit feriested, men til gengæld så har man ingen stress over trafikken og der er masser af tid til hygge med ungerne. De gange vi har været med, har der været nogle rigtige søde “busstewardesser” ombord, som har sørget for lækkerier til store og små. Vi har været rigtig glade for badebussen:)

Skriv en kommentar

0