MPG FEST 2019

 i Fødselsdag

Inviter vennerne over til en festlig MGP aften og kombiner det med en sleep-over. Her kan du downloade alt hvad du behøver, fra invitation til gør-det-selv oppyntning.

Sådan gør du:

Du finder PDF-filen i shoppen eller via dette link. Du skal kun bestille 1 stk. – for du printer blot de eksemplarer du har brug for.

Invitationer

Når invitationerne er printet og klippet, er det blot at udfylde dem med dato og klokkeslet. Og de er klar til at blive delt ud.

Så skal der pyntes op

Hvis du inviterer vennerne til at komme lidt før, kan de være med til at klippe og klistre og pynte op. Det plejer vi at gøre og børnene synes, at det er smadder hyggeligt.

Du kan bruge flagene og grammofonpladerne til at hænge op enten i en døråbning eller på væggen. Jeg har selv stanset nogle guld cirkler ud og skiftevis klistret guld og grammofonplader på en snor. Det er virkelig dekorativt.

Der skal gang i noget Disko lys til bordet. Jeg er ikke så vild med stearinlys og børn. Derfor bruger jeg altid lyskæder og det fungere super godt. Til vores arrangement kom jeg på de her.

Det eneste du skal bruge er nogle syltetøjsglas, 2 lag cellofan og lyskæder. Cellofanen har jeg bare vinklet rundt om glassene, sat sammen med et lille stykke tape.

Jeg har lavet en lille overraskelse til børnene. Jeg er ikke helt færdig med at beslutte mig for, hvad der skal i, men indtil videre kommer der knæklys, solbriller, armbånd og neglelak i. Børnene elsker at efterligne og klæde sig ud, så min plan er, at posen skal give dem det ekstra stjernedrys.

Til posen er der en label du kan lime på. MGP logoet har jeg klippet ud og klistret på en lille træklemme.

Derudover skal børnene også selv lave mikrofoner. Det hører sig jo næsten til en MGP fest. Du skal bruge en toiletrulle, lidt papir, en julekugle og lidt glimmer. Sofie har lavet denne her til demonstration. Se bare her – ok jeg indrømmer, at jeg har betalt Sofie en 10,- for at stille op til et billede. Det var hun ikke meget for lige i dag. Men skøn er hun nu alligevel.

Stemmesedlen

Og nu til noget af det vigtigste – stemmesedlen. Vi skal selvfølgelig stemme på vores favoritter. Husk at spidse farveblyanterne så I er klar, til når showet starter.

Du finder det hele i shoppen her.

Rigtig god MPG fest – jeg håber at din favorit vinder:)

Recommended Posts

Skriv en kommentar

0