Skov Bingo

 i Freebies

Fyld lommerne med små gevinster, print bingopladerne ud og du er garanteret en hyggelig gåtur i skoven.

Vi bor i et naturskønt område og jeg nyder at gå ture. Vi har alle brug for lidt frisk luft i løbet af weekenderne og i ferierne, men mine piger synes at gåture er det kedeligste i verden. Selvom de tvinges med – ja så går der ikke længe før, at turen saboteres med, “at skoene klemmer”, ”jeg skal tisse”, “jeg er træt”…og hvad de ellers kan finde på af undskyldninger.

Jeg har fået ideen til de her bingoplader efter et skole arrangement. Her var der hængt poster op i hele skoven og ungerne synes at det var super hyggeligt. Nu kan jeg jo ikke rende skoven rundt og hænge poster op inden hver gåtur, så derfor har jeg lavet mine egne skov bingoplader.

På tur uden brok

Bingopladerne er lavet med billeder af ting du helt sikkert kan finde på skovturen uanset hvilken skov du besøger. Nogle af billederne er vildt nemme, egentlig lige for at kickstarte motivationen og andre billeder skal findes ved at kigge ekstra godt efter. Bingopladerne skal blot printes ud og lamineres. Udstyr ungerne med en non-permanent tusch, for så kan I nå rigtig mange bingo ‘er på én tur. Det er faktisk kun antal gevinster der sætter begrænsningerne.

Sådan fungerer det – super nemt uden alt for mange regler

For at få bingo gælder det om at få 4 på stribe. Alle retninger på pladen tæller. Kryds tingene af efterhånden som I finder tingene på billederne. Har du mindre børn med, kan det være en god idé, at have sidegevinster alias trøstepræmier med.

Det barn der får bingo kan nu inkassere en gevinst, viske pladen ren med en kleenex og begynde forfra. De andre børn forsætter med deres plade. I kan selv lave reglerne efterhånden som I går, så det passer til børnenes alder og temperament.

Altså vi har ikke gået så langt før – og da slet ikke uden brok. Så det betragter jeg da som lidt af en succes. Pigerne synes det var rigtig hyggeligt og gik virkelig op i at finde alle tingene. Jeg havde en lille pose med slik som udgjorde gevinsterne og de blev nydt på hele hjemturen.

Tænker du at bingopladerne kan være en sjov aktivitet, så ligger de klar her til at blive downloadet helt gratis. Du skal blot downloade et eksemplar og printe det antal du skal bruge.

Rigtig god skovtur.

Recommended Posts

Skriv en kommentar

0