Hvad koster mine produkter?

Du finder priserne på mine produkter inde i webshoppen samt en beskrivelse af hvad der følger med i PDF ́en. Priserne er forskellige efter hvor stor pakken er. Alle priser er inkl. 25% moms. Du kan betale med dankort og visa dankort.

Når du bestiller

Så snart at din betaling er gennemført modtager du en mail med en kvittering og et link til en PDF-fil. Hvis en mail ikke er kommet frem, så tjek at den ikke er havnet i din spam eller junkmail. Det er lidt afhængigt af hvilket e-mailprogram du bruger, dine sikkerhedsindstillinger og spamfiltre. Hvis det sker at du ikke modtager mailen eller filen, så kontakt mig på mortil4@mortil4.com.

Returret

Den almindelige fortrydelsesret gælder ikke digitale produkter, som er downloadet, da de af gode grunde ikke kan leveres tilbage. Produktet betragtes som leveret/downloadet, når du er gået ind på siden for download, eller der er sendt en mail med PDF’en fra mig. Hvis du har kommentarer til et produkt og ikke er tilfreds, så er du velkomment til at skrive til mig på mortil4@mortil4.com.

Persondatapolitik

For at du kan foretage et køb, har jeg brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Jeg har kun brug for registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne sende filerne til dig.

Oplysninger afgivet til Mortil4.com videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og jeg registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig og jeg vil vende tilbage til dig så hurtig som jeg kan. Jeg har fuldtidsarbejde og er mor til 4, så det vil typisk være om aftenen, jeg har mulighed for at skrive til dig.

0