Ugeplaner til børn

 i Freebies

HJÆLP sommerferien er ovre. KAOS har ramt os. Alle pigerne er startet op i skole og institution igen og det vælter ind på min mail med ugeskemaer, SFO månedsplan, forældremøder og skole arrangementer. Alle har fået nye skoleskemaer, så det er lige med at holde styr på, at tage idrætstøjet med på den rigtige dag og hvornår de har fri fra skole. Min mobil har været en ren hotline hele sidste uge.

Nu har jeg indført familie-planlægnings-møde om søndagen, så alle ved hvornår de skal hvad. Pigerne skal selv være med til at tage ansvar og hjælpe med at huske, hvornår de skal til alle deres aktiviteter og til hvornår de har lektier for. De store piger er ret selvkørende, men der går alligevel lidt kludder i det her i starten.

For at gøre det hele lidt mere overskueligt har jeg været på udkig efter ugeplaner og tavler. Men for at jeg ikke skal bruge hele vores madbudget på ugetavler, for jeg synes godt nok at de er lidt dyre, har jeg simpelthen lavet mine egne børnevenlige ugeplaner. Pigerne har været en stor inspiration og ud af det, har jeg lavet 7 forskellige ugeplaner.  Alle ugeplaner er lavet i A3 og kan derfor printes i både A4 og A3.

Jeg har købt nogle billige rammer, som vi sætter ugeplanerne i. Pigerne bestemmer selv, om den skal stå på bordet eller hænges op. Med en whiteboard tusch kan du nu skrive på rammens glas – og vupti du har en opslagstavle der kan bruges igen og igen. Når du bliver træt af at se på den samme ugeplan – ja så er den lige til at skifte ud.billede-til-blogindlæg

Jeg har prøvet at lave ugeplaner der passer til de forskellige aldersgrupper. Sofie har stadig lidt svært ved at finde rundt i hvilken rækkefølge dagene kommer i, så til hende står der et nr. ud for hver ugedag. Når Sofie og Josefine skal noget som de virkelig glæder sig til, tæller vi altid hvor mange gange de skal sove. Derfor har jeg lavet ”sovebrikker” til dem. Vi sætter det antal sovebrikker på rammen, som de skal sove, før de f.eks. skal til fødselsdag. Så kan de fjerne én hver dag. Jeg har bare lamineret dem og sætter dem på rammen med et lille stykke tape bag på. Så kan de bruges igen og igen.

Karoline vil gerne have én der er lidt mere stilrent og cool, hvorimod Louise stadig godt kan lide, at det er lidt piget og med farver. Jeg har været under meget kyndig vejledning og jeg tror endelig vi kom frem til et design, de gerne vil have stående på deres værelser. En hel del timer senere, er her vores bud på børnevenlige ugeplaner.

Alle ugeplaner er gratis og lige til at downloade.

Blogindlæg-3Blogindlæg2Blogindlæg-1

Velkommen tilbage fra ferie.

Børnekalender med sovedyr

Teen Kalender rød og blå, Mandag til Søndag

Mandag til Fredag ugeplan

Mandag til Fredag med sommerfugle

Ugle kalender mandag til søndag

Monster kalender mandag til søndag

Mandag til Søndag Farverig lodret

Seneste indlæg
Showing 2 comments
 • Jeanette 1
  Svar

  Du har lige reddet min aften..

  Jeg har også søgt efter en ugeplaner hele aften, men har ikke kunne finde noget til mit budget før jeg kom til din side.

  Problem løst, men en smart ramme fra ikea.

  • Tanja Kullegaard
   Svar

   Hej Jeanette
   Tak for din besked. Er så glad for at høre at du kunne bruge mine ugeplaner. Jeg har 4 piger så alt herhjemme ved os er også altid på budget:) kender det alt for godt:)

Skriv en kommentar

0