Halloween

 i Freebies

Den mørke tid er virkelig kommet og vi Halloweener den max herhjemme. Vores spisestue er pyntet med alt det, som pigerne tager med hjem fra diverse kreative værksteder og fyrfadslysene er skiftet ud med spøgelser, kranier og græskar. Vi skal til en del forskellige arrangementer med Halloween som tema, jeg har derfor lavet mit eget Halloween kit. Nu er jeg klar til, at tage små gaver med til børnene og vennerne, og bidrage til den (u)hyggelige stemning.

Alt hvad du ser her i mit blogindlæg, kan du downloade helt gratis. Husk at printe det på hvidt karton, så er det nemt at arbejde med.

slikpose

gavepose-1

hekse-indpakning-1

halloween-til-og-fra-kort-1

halloween-til-og-fra-kort-2

Download Halloween pakken.

Følg med i hvad jeg laver på Instagram, under Tanja Kullegaard eller tilmeld dig mit nyhedsbrev.

Seneste indlæg

Skriv en kommentar

0