OL Børnefødselsdag

 i Fødselsdag

Perfekt børnefødselsdag for de aktive børn. Louise skal holde sin 11 års fødselsdag. Hun er en rigtig sportspige og elsker at være i gang hele tiden. Hendes største ønske er at holde en fødselsdag med masser af sjove lege og konkurrencer.

 • Så det er selvfølgelig det hun får:)

Jeg går straks i gang med at samle en masse inspiration på nettet. Får testet nogle af legene igennem. Jeg frasorterer en hel del, da nogle af legene ser sjovere ud på billeder end i virkeligheden. Jeg gik lidt i stå undervejs, men så tænkte jeg på nogle af de færdigheder som rigtige sportsfolk skal have, for at deltage i de olympiske lege:

Hurtighed – Præcision – Længde – Styrke – Udholdenhed – Højde – Balance.

Med udgangspunkt i dem og hvad jeg lige har liggende i skuret af remedier, får jeg skruet et rigtig sjovt OL sammen. Jeg laver et VIP adgangskort som invitation, som ligner lidt dem som de rigtige OL-deltagere har rundt om halsen.

blogindlæg-billede-1

Jeg Involverer altid mine børn når vi holder fødselsdag eller har andre arrangementer. Denne dag er ingen undtagelse og Louise får hjælp af sin storesøster til at lave start banner og OL-camp banner af nogle gamle lagener. De klipper ringe ud af A3 karton, laver et podie til præmieoverrækkelse og hænger flag op som repræsenterer de forskellige nationer. Snart er haven lavet om til en OL-arena.

Alle Pigerne ankommer iklædt sportstøj og er max klar til at blive udfordret. Jeg deler pigerne op i 2 hold. De er ikke så mange piger i klassen, men til dette arrangement kan man sagtens være mange flere. Deres første opgave er at lave et kampråb som holdene lige tester mod hinanden.

Legene går i gang og spændningen er stor. Pigerne er super begejstret, kamplystne og giver virkelig alt hvad de har i sig. Legene er simple og alle kan være med, men kræver alligevel lidt taktiske overvejelser for at vinde.

blogindlæg-billede-2

Der bliver råbt, grint, heppet og givet kammeratlige skulderklap både når de vinder og taber. Det er nogle trætte piger der sætter sig til kagebordet inden præmieoverrækkelsen. Men stemningen er stadig høj og alle går hjem med en præmie i hånden og en medalje om halsen. En super sjov eftermiddag.

Det er en nem fødselsdag at sætte op, og jeg har gjort det endnu nemmere for dig, for du kan nemlig downloade hele pakken i shoppen -og så er alt gennemtestet og du har garanti for en god eftermiddag 🙂

Klar- parat- start.

Seneste indlæg
Showing 2 comments
 • Tina Rønne Rasmussen
  Svar

  Hej Tanja
  Det ser super godt ud, men inden jeg køber den, spekulerer jeg på om hvilke remedier aktiviteterne kræver, og om man kan lave dem indendørs? Min datter holder fødselsdag på lørdag 😊
  På forhånd mange tak!

 • Tanja Kullegaard
  Svar

  Hej TIna
  Tillykke med din datter:) OL-temaet er egentlig lavet som udendørs aktiviteter og kræver en hel del plads. Jeg selv bruger altid det Perfekte Minut når et arrangement skal foregå indenfor. Det er super sjovt og det kræver ikke ret mange remedier. Nu ved jeg ikke hvor gammel din datter bliver, men hvis hun rigtig godt kan lide at være kreativ, så kan du måske bruge noget fra Designer fødselsdagen. Jeg håber du har fået lidt inspiration.
  Jeg ønsker jer en fantastisk fødselsdag på lørdag.

Skriv en kommentar

0