Sjov og humoristisk bordplan

 i Fødselsdag

Jeg elsker at invitere mine veninder til en rigtig tøseaften med god mad og drikke. Vi er en forsamling af kvinder, godt på vej mod de 40 år. Nogen er allerede kommet om på den anden side, men det er jo ikke værd at skrive om. Vi er alle godt gift, nogle af flere omgange, har børn, delebørn, villa og vovse.

Til denne aften vil jeg gerne lave et eller andet sjovt. Starte aftenen på en lidt anden måde. Efter en tur i tænkeboksen kom jeg på, at jeg ville skrive mine veninders datingprofiler. Som regel når vi mødes, kan det næsten ikke undgås at snakken falder på vores mænd. Hvad dur de til og hvad dur de ikke til. Hvad vi godt kunne tænke os og hvad vi absolut hader. Det er super underholdende. Livsbekræftende at man ikke er alene om problemerne og det bringer altid mange gode grin frem.

Jeg har virkelig lagt mig i selen for at gøre profilerne sjove, hvor den perfekte mand er beskrevet. Men de må heller ikke støde nogen. Hver af mine veninder skal kunne nikke genkendende, til bare noget af det som står beskrevet.  Jeg var en tur rundt på nettet, for at se om jeg kunne finde nogle sjove profiler, men man skal logge sig på de der datingsider, for at få lov til at se dem. Jeg tænker at min mand vil være knap så begejstret, hvis jeg begyndte at ligge profiler op.

Jeg har ikke taget udgangspunkt i hver enkelt. Profilerne er skrevet ud fra vores mange pigesnakke, og jeg lader kontrasterne i profilen få lov til at møde hinanden. Det var virkelig morsomt at lave dem. Vi kvinder har jo til tider nogle ret urimelige krav – så jeg har givet den gas på alle tangenterne.

Sammen med datingprofilerne har jeg lavet en lille hjælpepakke. Jeg synes ikke rigtig at jeg kan sende veninderne afsted på en date, med den perfekte mand – uforberedt. I vores alder har vi jo mange ting, som vi døjer lidt med. Det synes vi i hvert fald selv. Rynker, uhensigtsmæssigt hårvækst, tør hud, rander under øjnene osv. Jeg tog derfor en tur ned i Normal og Tiger og tømte hylderne for de her ting:

blogbillede-pige-kom-sammen

Jeg pakkede tingene fint ind i cellofanposer med et lille kort til og satte dem ved siden af datingprofilen. Alle bliver jo glade for en lille gave 🙂 (til sommerfuglen på kortet har jeg bare brugt et stempel)

Da velkomstdrinken var serveret, bad jeg veninderne gå rundt om bordet og læse profilerne. Herefter satte de sig der, hvor de synes at profilen passede bedst til dem. Alt i mens fik jeg lige ordnet det sidste ude i køkkenet. Snakken gik lystigt og aftenen blev kickstartet med masser af grin.

De foreslog mig, at jeg selv skulle have lagt en seddel under hver tallerken og gættet på, hvem ville sætte sig hvor – så den idé kan du tage med dig. Til gengæld kan du lade din egen profil være blank og lade veninderne skrive din datingprofil, som aftenen skrider frem.

Jeg har lavet 8 datingprofiler, 1 blank profil, kort og et drinkskort som du kan downloade i shoppen.

Jeg ønsker dig en kanon god aften. Skål

Seneste indlæg

Skriv en kommentar

0