Designer fødselsdag

 i Fødselsdag

Det her er simpelthen den ultimative fest for kreative piger i alderen 8-10 år. Jeg har før holdt denne temafest for mine to ældste piger med stor succes. Denne her gang skal den holdes for min rigtige gode venindes datter, Dicte. Jeg tror aldrig jeg bliver træt af, at holde denne her designer fødselsdag. Den vækker stor begejstring hos pigerne og jeg bliver lige imponeret hver gang, hvor kreative pigerne er.

Det er nogle år siden, at jeg har holdt denne her fødselsdag. Derfor måtte jeg lige en tur i gemmerne og finde ”gamle” billeder frem, for lige at genopfriske hukommelsen. Det er lidt skræmmende hvor hurtigt man glemmer. Jeg blev også pludselig i tvivl om, hvad piger egentlig kan, når de kun fylder 8 år. Der er dog slet ikke nogen grund til bekymring. 8- årige piger kan faktisk alt, så det er bare om at gå i krig med at få arrangeret festen. Min egen datter bliver 8 år næste år – og hun har fulgt mig meget tæt omkring forberedelserne. Jeg er slet ikke i tvivl om, hvilken fødselsdag jeg skal holde for hende næste gang.

Dicte er super sej, derfor var det vigtigt for mig, at hun også synes at det jeg lavede var sejt. Højdepunktet i festen var, at pigerne skulle designe deres egne T-shirts. Jeg lavede derfor invitationerne som små T-shirts. Dicte har efterfølgende pyntet dem nøjsomt med glimmer, så de blev ekstra cool. De blev virkelig seje og jeg tror også, at de inviterede piger blev lidt imponeret.

Udover at pigerne skulle designe deres egne T-shirts, stablede min veninde og jeg også et smykkeværksted på benene. Vi havde ikke plads til, at alle pigerne kunne designe T-shirts på én gang. Vi var derfor nødt til at finde på en aktivitet nr.2. Vi måtte virkelig tænke os godt om, da den gerne skulle være lige så god, som hovedattraktionen. Nu kunne vi dele pigerne op i 2 hold og lade dem gå imellem tekstilværkstedet og smykkeværkstedet. Det fungerede helt vildt godt.

blogbillede-indlaeg-1

Dictes næste store ønske var at komme på en skattejagt. Vi afsluttede derfor fødselsdagen med at sende alle pigerne af sted på en skattejagt, sammen med “designeren” Cindy. Posterne giver et lille indtryk af hvem Cindy er. Jeg har beskrevet hende ud fra hvordan mine egne piger er, og tænkte at det nok skal fange pigernes opmærksomhed. Cindy er derfor meget glemsom og et være rodehoved. (lyder bekendt ik´….det synes pigerne også). Hun skal have hjælp til at finde ud af, hvor hun har lagt sin designertaske. Ud fra ledetråde og spor finder pigerne selvfølgelig designertasken. De var super ivrige og gik virkelig op i det. Det hele ender da også med, at de får en dusør, da de finder tasken.

blogindlaeg-2

Det var en super god eftermiddag både for børnene, men i den grad også for os voksne. Det var bare sådan en fornøjelse – og der er da ikke noget bedre, end at være fyldt op, med tilfredshed og glæde, når man har sagt farvel til alle gæsterne. Vi kender sikkert alle sammen det modsatte:) – og lur mig, om der ikke er et par stykker, som har haft deres T-shirts og smykker på i skole.

Det her er en fødselsdag de ikke glemmer lige med det samme.

Jeg har samlet alt, hvad jeg har lavet til denne her fødselsdag i en designerpakke. Du kan downloade den i shoppen. Der følger en vejledning med, materialeliste og inspiration til, hvordan du kan arrangere festen eller fødselsdagen. Det er lige til at gå til.

Seneste indlæg

Skriv en kommentar

0