Det perfekte minut

 i Fødselsdag

Super sjov indendørs aktivitet for børn i alderen fra 7 år. Det er god underholdning til et klasse arrangement eller til en børnefødselsdag. Det er simpelt og nemt uden alt for mange rekvisitter og regler.

Jeg ved ikke om du kan huske da det Perfekte Minut var på tv med værten Robert fra filmen ”Anja og Viktor”. Vi sad dengang trofast og fulgte med, heppede og bandede på én og samme tid. Alt ser nemt ud på tv, men i virkeligheden er det faktisk lidt sværere end som så.

Hvert år holder jeg julefrokost for min store piges klasse. De er ved at være nogle ”unge” mennesker og går i 7 klasse. Til de her julefrokoster vil jeg gerne lave en aktivitet de synes er sjov og som skaber fællesskab. Det er en udfordring i sig selv.

Efter lidt research på nettet, faldt jeg over nogle af de her opgaver/udfordringer der skal løses på 60 sek.  På YouTube, var det mest voksne mennesker der udførte opgaverne. Derfor gik jeg i gang med at lave min egen børneversion. Fordelen ved at have mange børn i forskellige aldre, er at jeg har nogen jeg kan teste det på.

Ugerne op til 7-klasses julefrokost var alle i familien tvangsindlagt som forsøgskaniner. Vi havde det bare så sjovt. Alle de kedelige pligter som madpakker, pakke skoletaske og finde tøj frem, fik lov til at vente til næste morgen. Hvilket ikke særlig praktisk, når man altid er lidt sent på den…:)

Nu er du advaret, man bliver lidt bidt af de her udfordringer eller opgaver om man vil. Jeg kan hilse og sige at det gjorde 7- klasse også. Det var virkelig sjovt. Adrenalinen pumpede, sveden rendte og koncentrationen blev skærpet til max…også selvom de er teenagere.

Ja – vi udfordrede faktisk også vores venner på nogle af opgaverne nytårsaften. Det her er en leg for børn og barnlige sjæle, også er det bare så simpelt.

Det her skal du bruge:

Skal dit barn holde fødselsdag i et bowlingcenter eller svømmehal? så er der her 1 god times underholdning til før eller efter I har spist, bowlet eller svømmet. Det hele kan være i en kasse, så det er bare at tage det med under armen.

Jeg har lavet små kort som beskriver udfordringerne/opgaverne og en point tavle. Det hele ligger klar til at blive downloadet i shoppen og er lige til at printe ud.

Jeg håber at du får lige så mange gode timer, som jeg har haft med ungerne -undskyld de unge mennesker:)

Rigtig god fornøjelse.

Recommended Posts
Showing 4 comments
 • Rikke Engbo Anderseen
  Svar

  Hej Tanja. Det lyder supersjovt, det med det perfekte minut (har aldrig set det) og de opgaver, man kan købe hos dig for 29,- Har du dem stadig? Det er jo aldrig til at vide, hvor længe siden en hjemmeside er blevet lavet …
  Vh Rikke

  • Tanja Kullegaard
   Svar

   Hej Rikke
   Du finder “Det perfekte minut” i shoppen. Det er en PDF fil du downloader og printer.
   Det er super sjovt. Jeg har testet det af på mine døtres klasser med stor succes.

 • Jette Nielsen
  Svar

  Hej Jeg har et barnebarn der skal konfirmeres i juni og vil gerne have festlig indslag med har dog aldrig set Det perfekte minut men håber der er vejledning med Er der forskellige temaer?

  • Tanja Kullegaard
   Svar

   Du kan sagtens bruge Det perfekte minut som et festligt indslag. Lad konfirmanden dyste imod familie og venner og lad selskabet evt. oddse hvem der vinder. Det perfekte minut består af forskellige udfordringer der udføres uafhængigt af hinanden. Der følger en vejledning med og beskrivelse af de forskellige udfordringer.

Skriv en kommentar

0