Fastelavn

 i Fødselsdag

Fastelavn er en sjov begivenhed for både store og små. Skal du arrangere en fastelavnsfest derhjemme eller for dit barns klasse, så kan du downloade mit fastelavns-kit i shoppen, og du er hurtigt i gang med planlægningen. Mit kit består af:

  • Invitationer – de ligger klar i Word, lige til at tilføje din tekst i.
  • Tags til slikposerne som skal i tønden
  • Kort til at hænge på præmien til den bedst udklædte
  • Stemmesedler

Jeg har sagt ja til at arrangere en fastelavnsfest for min datters 5-klasse. Der er forskellige arrangementer i diverse idrætsforeninger, men det er mere for de mindre børn. Når man er 11 år snart 12, synes de som regel at det er lidt pinligt, at troppe op udklædt. Alligevel er børnene ikke ældre end at de stadig synes, at det er sjovt, at klæde sig ud.

Jeg har fået vores klasselære til at booke skolens gymnastiksal. Det skal udnyttes, at vi har en masse redskaber. Derfor vil jeg ikke lave en traditionel ”slå katten af tønden”. Tønderne skal børnene selv pynte oppe i klassen. Min plan er at lave en forhindringsbane med redskaber imellem tønderne. Børnene skal nu balancere sig hen til tønderne for at slå. – og det bliver ikke nemt og slet ikke i deres udklædningstøj. Jeg tror det bliver vildt sjovt. Falder man ned fra forhindringsbanen, så må man om i køen.

Vi slutter arrangementet af med, at spise kage og vi kårer i fællesskab den bedst udklædte. Det kommer til at foregå ved, at alle børnene stemmer på en kammerat og kommer sin seddel i en stemmeboks. Skulle det stå lige imellem nogen, så er det os voksne der har det sidste ord:)

Jeg kan desværre ikke afsløre hvad præmien er – eftersom jeg har nogle nysgerrige læsere.

Har vi mere tid tilbage, spiller vi en omgang høvdingebold. Så tror jeg også at energien er ved at være opbrugt – håber jeg.

Mangler du inspiration til udklædning, så er her et udpluk af mine kostumer, som jeg har syet til mine piger. Jeg er bestemt ikke nogen haj til at sy. Ser man godt efter, er noget af det lidt skævt eller sat sammen med limpistol:) Men jeg hygger mig med det. Jeg mangler fortsat et kostume. Her er det Louise der har bestilt en cola dåse. Lige nu har jeg absolut ingen anelse om, hvordan jeg skal lave det, så det bliver lidt spændende.

Rigtig god fest.


Recommended Posts

Skriv en kommentar

0