PENGEGAVER

 i Freebies

Pengegaver er nu engang lidt kedelige at komme med, men nu kan du gøre det lidt sjovere. Jeg har samlet mine bedste kort, som du helt gratis kan downloade. Hvert kort ligger klar i en Word fil så du har mulighed for at tilføje din egen tekst, så kortet passer til lige netop det du skal bruge det til.

Helt ærligt så hader jeg pengegaver, men det er bare nu engang super praktisk og nemt at have med som gave. For det meste er det også det både voksne og børn ønsker sig. Derfor har jeg nu lavet mine egen kort. Alt det der klip og klister det når jeg sjældent, så det skal helst være i stil med:

  1. Jeg printer et kort.
  2. Klipper det lidt til.
  3. Propper penge i.
  4. Vi er ude af døren og kommer selvfølgelig til tiden…+/- nogle minutter:)

Det her kort lavede jeg til mine store pigers fødselsdag.

Rammerne har jeg fundet til billige penge i Tiger. De er altid gode at have på lager.

Sparegrisen er sød at have med til de yngre børn. Tit er det et lille beløb der gives for til en børnefødselsdag. Jeg synes det kan være svært at finde på en god gave, medmindre jeg er heldig at finde en ting i Netto:) Det her er nemt og hurtigt. Specielt hvis man først i sidste øjeblik kommer i tanke om, at man har glemt at købe en gave.

Vi var til en rigtig god vens fødselsdag – 44år. En ven der også har mange børn, og som ofte finder roen på sit toilet nede i kælderen – jeg forstår ham så godt. Derfor skulle han selvfølgelig have dette her kort – og en lille gave i form af et toilet golf spil.

Det her kort kræver lidt klip og klister og ikke mindst en næsten brugt toiletrulle. Klip billederne ud og lim dem på et foldet karton. Toiletrullen sidder fast med en strimmel af et stykke karton og hæftet på med en klipsmaskine. Det samme har jeg gjort med billedet af toilettet, så der er “luft mellem lagene” til at komme penge i toilettet. Du kan selv lave graffiti på væggen med tekst der passer til modtageren.

Til sidst men ikke mindst er der klassikeren med biografbilletten som vist på det allerførste billede. Der hvor der står “værdi 75 kr.” der har jeg lavet nogle små kort kun med en stjerne, så du selv kan skrive den værdi du vil komme i billetten.

Alle tekster du kan se på billederne er de tekster jeg har brugt. Når du downloader et kort er det helt uden tekst.

For at tilføje tekst på en god og nem måde skal du blot:

  1. Gå ind under menuen indsæt
  2. Vælg tekst boks.
  3. Placer boksen der hvor du vil have teksten.
  4. Formater boksen så du kun kan se teksten. Gå ind under format og sæt Shape fill og shape outline til ”no fill”. Jeg har den engelske version, men når du markerer tekstboksen så kommer der et format-highlight øverst i din menubjælke.

Du finder kortene enten under menuen freebies og i shoppen.

Rigtig god fornøjelse.

Recommended Posts

Skriv en kommentar

0