Postkort fra Nordseeküste

 i Freebies

Lige knap 3 timers kørsel fra den dansk/tyske grænse ligger feriestedet Nordseeküste Center Parks, helt ude ved det naturskønne vadehav. Hvis I kan undvære lidt af luksussen, men til gengæld stiller jer tilfreds med god plads og masser af aktiviteter, så er det her et ideelt sted at holde ferie for en børnefamilie. Det bedste af det hele er, at det slet ikke er så dyrt – i hvert fald ikke sammenlignet med DK.

Ferie start er altid lig med kaos

Jeg ved ikke hvorfor, men vi har altid så mange udfordringer inden vi skal nogen steder.

Du får lige en meget kort opsummering, så du ved hvad jeg mener:

  1. Først gik koblingen i den ene bil. Vi er rimelig afhængige af 2 biler – simpelthen fordi vi har for mange børn til at kunne sidde i én bil.
  2. Min mand synes tilmed, at han på en lille smuttur, lige ville køre fører vinduet helt i bund. Med det resultat at det ikke kunne komme op igen. Rimelig træls. (Jeg kunne lige se mig selv køre ned ad den tyske motorvej med håret hængende ud af vinduet og skrigende unger på bagsædet 🙂
  3. Nu kører vi Peugeot – så der er selvfølgelig også lige et par pærer der skal skiftes, medmindre vi vil kører som undercover i håb om, at det er der nok ikke nogen der bemærker!

Jeg ved ikke med dig, men jeg hader at pakke til ferierne. Jeg bliver faktisk lidt små knotten. Hold fast vi skal have meget med og det er lige med at huske det hele. Claus kommer altid stolt med sit bidrag til pakningen som er hans mobil og badebukser – hvis han altså overhovedet husker badebukserne.

Efter en lidt svær start kom vi endelig af sted med oppakning, ny kobling, vinduet oppe (kan bare ikke køres ned) og lys på bilerne.

I stedet for at køre igennem et tæt trafikeret Hamborg, valgte vi at køre fra ved Kiel for at sejle over ved Glückstadt. En rigtig hyggelig tur og et tiltrængt afbræk. Faktisk også en smuk natur at køre igennem.

Åh gud her stinker af Gylle!

Alle er glade, vi er fremme. Vi træder ud af bilerne, strækker os, tager en dyb indånding og her kommer det første ”mor hvad er det her for et sted” – For hold da kæft der stank af gødning.

Vi får tjekket ind og kører ned til det feriehus hvor vi skal bo den næste uges tid. Det ligger virkelig smukt. Lige ud til en mark – som åbenbart er den som der lige er blevet gødet. Vi kommer ind skynder os at lukke døren og vi begynder igen at trække vejret. Jeg skal lige skynde mig at sige, at stanken forsvandt gudskelov efter et par dage:)

Ungerne konstaterer ret hurtigt at der ikke er noget Wifi. Nu er jeg virkelig lige på grænsen til at være verdens dårligste mor. Jeg løser dog krisen ret hurtigt ved at købe et puslespil med 1000 brikker. Så er der da lidt at gå i gang med. Det er her at jeg nu er gået fra at være verdens dårligste mor til også at være den dummeste.

Men… som mor har jeg jo altid en plan. Se bare her:

Fra udfordringer til dejlige oplevelser

Ok lad mig lige slå fast med det samme at puslespillet blev et hit. Faktisk så stort at jeg måtte ned og købe et mere, da det første var blevet samlet. Super aktivitet til de stille timer og noget vi kunne samles om.

Nordseeküste byder på en masse aktiviteter. Det er en lille ferieby i sig selv med restauranter og souvenirer butikker. Vi var desværre ikke så heldige med vejret, så når det regnede gik vi i et skønt tropisk badeland, spillede badminton, spiste kæmpe is, gamede og bowlede.

Så snart solen tittede bare lidt frem, gik eller cyklede vi langs vadehavet, spillede minigolf eller gik en tur ned på en rigtig stor legeplads. Hvis I tager gummistøvler med så kan I virkelig gå langt ud i vadehavet.

Udflugter

Ikke langt fra Nordseeküste ligger Bremerhaven. Her er der et væld af oplevelser. I kan tage på shopping eller besøge Zoo am Meer. I finder også Klimahuset som er en rejse i sig selv rundt om jordkloden.

Jeg håber at du er blevet bare lidt inspireret. Et rigtig dejligt sted, specielt hvis der er lidt lavvande i pengepungen. Du får rigtig meget ferie for pengene.

Har I været et rigtigt dejligt sted som du synes kunne være lige noget for os – så skriv til mig i kommentarfeltet. Jeg glæder mig til at høre om jeres ferieoplevelser.

Fortsat god sommer:)

 

 

 

 

Recommended Posts

Skriv en kommentar

0