Superhelte Fødselsdag

 i Fødselsdag

Har du en ægte superhelt derhjemme? – så er det her lige sagen. Piger kan nemlig også sagtens være superhelte. Denne her børnefødselsdag byder på alt lige fra bling, kapow til sjove udfordringer, hvor de lige får testet om de har helt styr på deres superkræfter.

Du finder som sædvanlig alt hvad du ser her på bloggen i shoppen, klar til at blive downloadet og printet.

Invitationen

Men først starter jeg lige med at vise vores invitationen. Designet under kyndig vejledning af Sofie.

Gotham City

Det er bare så hyggeligt at gå og pynte op, og det skal helst give en stemning af hele temaet. Jeg elsker det. Resultatet taler vel lidt for sig selv. Det er alligevel lidt utroligt hvad sort og gul A3 karton kan gøre ved det. Jeg har blot sat det op på væggen med tape. Yderst, har jeg sat nogle skotøjsæsker for at give det hele lidt dybde. Sofie har spraymalet dem sorte og limet gule vinduer på.

For at fuldende hele oppyntningen har jeg lavet designs til kopperne, kapowerne til væggen, bordkort og labels til helte drikken. Jeg har bare printet det hele ud på hvidt karton og limet det på.

Udklædning

Er man en superhelt, så bliver man altså også nødt til at ligne en superhelt og gerne med lidt bling. Det er jo ikke girl power for ingenting. Kapperne har jeg klippet ud af røde affaldssække. Det er super nemt. Der er en lille vejledning inkluderet i selve Pdf’en. På hver plads har jeg lagt en lille superhelte pose. Heri ligger der en maske, et power armbånd, pailletter og klistermærker til at dekorere med. Nu kan pigerne selv pynte deres kostume færdig.

Aktiviteterne

Nu skal superkræfterne slippes løs. Vi delte børnene op i 2 hold – mest fordi de er mange piger, og så er de lidt nemmere at holde styr på. Jeg havde sat 3 udfordringer op. På den måde kunne vi rotere rundt uden at skulle stå i kø og vente på hinanden.

Inden vi kunne gå i gang med aktiviteterne var vi nødt til at finde alt kryptonit, så vi ikke risikerede undervejs at miste vores superkræfter. Et godt råd her fra. Lad vær med at gemme dem alt for godt. Specielt hvis du ligesom mig bliver lidt for entusiastisk og samtidigt lider lidt af manglende kortidshukommelse;) For så tager det altså laaaang tid at finde dem alle sammen.

Haven er nu ryddet for kryptonit og vi går straks til den første aktivitet. Vi tester her om vores superhelte kan liste sig igennem de røde laserstråler uden at røre dem. Jeg havde bundet små klokker på trådene så hvis man rørte dem -ja så sladrer klokkerne. Det var med meget stor koncentration pigerne bevægede sig igennem de røde laserstråler.

Vi sætter tempoet lidt op med den næste aktivitet. Her gælder det om at kunne bevæge sig hurtigt og have præcision. Vi havde samlet alt muligt mærkeligt i haven og stablet en lille forhindringsbane op. Rundt omkring på banen havde jeg sat små billeder op af skurke og uhyggelige væsner. Nu skulle pigerne 2 og 2 bevæge sig igennem banen og skyde skurkene ned med vandpistoler. Men der var lige en lille udfordring mere. I den anden ende stod der 2 andre piger der også skød med vandpistoler. Nu gjaldt det om at komme igennem banen uden at blive våd og skyde så mange skurke som muligt. Pigerne skiftes til at tage plads for enden af forhindringsbanen og konkurrerede imellem hinanden, hvor mange skurke de fandt og nåede at skyde ned. Det var mega sjovt.

Sidste aktivitet. Der skal kastes med raketter. Vi tester om de kan skyde på mål. Det vil jo være lidt skidt hvis en superhelt skyder skævt i kampens hede.

Skumraketterne havde jeg fundet i Tiger. I fodboldmålet havde vi hængt 2 hulahopringe med balloner i. Ikke nok med at de skulle ramme igennem hulahopringene, men det gjaldt også om at ramme ballonerne. Det var ikke ligefrem nogen nem opgave til at starte med. Gudskelov blev sigtekornet indstillet og raketterne begyndte at få den rigtige retning.

Afslutningen

Superheltene kom igennem alle udfordringer i flot stil – og det skal selvfølgelig belønnes med et diplon og lidt nyt power. Tiden er fløjet af sted og vi har max hygget os. Sofie fik lige præcis den fødselsdag hun havde ønsket sig, hvilket bare gør, at arbejdet har været det hele værd.

Jo mere du planlægger og tilrettelægger aktiviteterne, jo mindre stressende er det, at have mange børn indenfor dørene. Du slipper for rigtig meget fnidder fnadder og du bryder også klikerne ved at blande pigerne på forskellige hold. Det giver plads til alle og rum for grin og pjatterier.

Jeg giver hermed mine superkræfter videre til dig. Det hele ligger klar til at blive downloadet her.

Rigtig god fornøjelse.

Recommended Posts

Skriv en kommentar

0